DANSVERENIGING DANZITION



1. Wie zijn we?
Dansvereniging Danzition

2. Wat doen we? Onze visie?
Danzition is een dansvereniging waarin lesgevers en dansers zich fijn voelen, ‘samen’ blijven groeien om tot mooie resultaten te komen én het probeert bovendien een plek te bieden waar men vrienden maakt.

Naarmate het niveau stijgt, zal ook de moeilijkheidsgraad van de choreo’s toenemen. Op de website geven we per niveau een leeftijdscategorie op, maar we raden de dansers toch aan om bij het begin van het dansseizoen gedurende 2 proefweken na te gaan welk niveau het meest bij hun danservaring past. Het is uiteindelijk de dansleerkracht die zal beslissen in welk niveau uw kind het beste past.

We streven ernaar het beste te halen uit elk van onze leden en dit kan pas lukken wanneer ieder van hen zich thuisvoelt in zijn/haar dansgroep. Vandaar dat we in elk niveau afwijkingen van leeftijden toestaan, maar dit wordt grondig besproken bij de inschrijvingen en uiteindelijk definitief beslist na de proefweken. Op die manier wil Danzition zich nog meer onderscheiden van de andere dansverenigingen in de omgeving.

Wij werken ook jaarlijkse toe naar een dansvoorstelling waar we graag kwaliteit willen tonen. Deze kwaliteit bieden we aan door heel wat te investeren in de trainingen, kostuums, licht, decor, ... 

3. Welke dansstijlen bieden we aan?
Kleuters, Kids, Street , Jazz, Ballet, Dancehall, Afro Hip Hop
Enkel kleuters en kidsdans worden ingedeeld op niveau. Vanaf de andere stijlen delen we de groepen in volgens niveau.


Langestraat 48 - bus 5
9620 Zottegem

Voorzitter van de club: Ellen Van Caenegem
0494/91.53.07

website: www.danzition.be
email: danzition@gmail.com


Openingsuren:

Maandag 18u - 21u
Dinsdag 17.30u - 22u
Woensdag 14u - 20u                                           
Donderdag 18.30u - 21u                                           
Vrijdag 18u - 19u
Zaterdag 9.30u - 11.30u
 


 
 

Z-PARK Zottegem
Langestraat